Presse-citron

Nyheter Så vi har några bra nyheter för dig. Tja, snarare analytikern Ming-Chi Kuo ….

Enligt sina analyser kommer den dyraste, den som presenteras som iPhone X Plus, att säljas mellan 900 och 1000 dollar. Det återstår att se vilket sätt det lutar mest. IPhone X såldes trots allt för 999 $ i USA. Skillnaden kan därför vara minimal. Som en påminnelse är detta en modell som borde ha en 6,5-tums OLED-skärm.

Fallande priser för iPhone 2018

Den andra modellen, iPhone X 2018, som helt enkelt skulle erbjuda en uppdatering till den första, skulle räkna med en 5,8-tums OLED. Priset tillkännages mellan 800 och 900 dollar. Slutligen kommer iPhone 2018, utrustad med en 6,1-tums LCD-skärm, att säljas för mindre än $ 700. Kort sagt, tillräckligt för att göra Apple-modeller mycket mer konkurrenskraftiga i år. Alla tre smartphones bör erbjuda ansiktsigenkänning.

Prisskillnaden skulle vara kopplad till ett prisfall på komponenter och en önskan att öka antalet personer som använder ansiktsigenkänning. Framför allt vill varumärket öka sin marknadsandel avsevärt.

På papper har iPhone X varit väldigt lönsam för Apple, men försäljningssiffrorna har varit en besvikelse enligt Cupertino-företagets tjänstemän, inklusive Tim Cook själv. Det återstår att se om dessa förutsägelser kommer att bekräftas när enheterna släpps. De borde inte vara försenade enligt de senaste meddelandena.