Presse-citron

Nyheter3 år sedan Google avslöjar officiellt Android O ikväll Google offentliggör officiellt Android 8.0 ikväll. Detta tillkännagivande sammanfaller med den totala solförmörkelsen som kommer att korsa den nordamerikanska kontinenten och äntligen tillåter …

Google kommer att dra nytta av den totala solförmörkelsen i USA för att presentera Android 0

I måndags har solen ett möte med månen på sidan av USA och detta möte borde ge oss “Något sött”, detta är i alla fall vad Google anger via sitt Android Twitter-konto.

Faktum är att Mountain View-företaget kommer att dra nytta av evenemanget för att presentera den nya versionen av Android och äntligen avslöja dess namn. Hittills känd som Android O förväntas den åttonde versionen av Android återigen ha ett bakverk / godisnamn och rykten pekar på Oreo.

I helgen upptäckte Android Police-webbplatsen i ett inlägg som publicerades på Google+ (ja Google+ finns fortfarande) en video som heter GoogleOreo_Teaser_0817_noDroids (1) .mp4. Ändå kan Google försöka göra lerigt vattnet, vilket framgår av tweeten från Hiroshi Lockheimer, chefen för Android på Google.

Vi upptäcker sedan en lista med videofiler med namn som börjar med O, från Orangina till den utomstående havregrynkakan genom den förvånande olivoljan. Slutligen nämns också namnet Android 8.0 Orellete regelbundet.

För Evan Blass finns det dock mer till allt, det kommer att vara Android Oreo.

Efter KiKat (Android 4.4) kan det berömda kexmärket därför bli det andra som tecknar ett partnerskap med Google.

Förutom namnet bör Android O särskilt erbjuda många nya funktioner. Ett nytt anmälningssystem, en bild i bildläge samt förbättringar av autonomi och tangentbordnavigering förväntas.

Spänningen är slut i kväll under presentationskonferensen som sänds live på Android – eclipse-webbplatsen från 20:40.