Presse-citron

Nyheter3 år sedan OnePlus 5T Lava Red-smartphone anländer äntligen till Europa I samband med älskarnas dag har OnePlus precis presenterat en ny version av sin 5T-smartphone. Flaggskeppet finns nu i mycket … … rött

Vi kan säga vad vi vill, OnePlus vet hur man gör det på marknadsföringssidan. I samband med älskarens högtid går det kinesiska märket ut med en ny version av sitt flaggskepp. Kallas Lava Red och anländer nu till Europa i en begränsad upplaga.

OnePlus 5T, Lava RED-utgåva, kommer!

Vi visste redan att det skulle lanseras i Kina sedan december. Fans kunde tidigare vända sig till importwebbplatser för att skaffa det, men OnePlus har beslutat att göra ett steg för att förenkla sina kunders liv.

För detaljerna erhölls denna riktigt ljusröda färg tack vare en anodiseringsbehandling mellan två sandblästringstekniker. En anti-fingeravtrycksfilm tillsattes sedan. Observera att den går med i en lista med flera begränsade upplagor för OnePlus 5T: Sandstone White och Midnight Black.

Ett alltid optimalt tekniskt ark

Om varumärket gör det i dag med den nya färgen är huvudmodellen för denna modell naturligtvis dess tekniska ark. Och på den sidan, ingen förändring. Först hittar vi alltid den här enorma skärmen med en 6,01-tums OLED-panel för en modell som nästan är kantlös med mycket tunna kanter. Upplösningen är 2160 x 1080 pixlar, för bildförhållandet 18: 9.

Inuti hittar vi en octo-core 2,45 GHz Snapdragon 835, åtföljd av 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. Enhetens enda verkliga fel är också där. Lagring kan inte utökas. På fotosidan finns en dubbel sensor på baksidan. En första på 16 miljoner pixlar, en andra på 20 miljoner. Båda optiken öppnas vid f / 1.7. På framsidan erbjuder kameran också 16 miljoner pixlar. Batteriet är 3300 mAh.

Om du beställer det före veckans slut är leveransen också gratis. Skynda dig, det kanske inte finns något för alla. Den här smarttelefonen är nu tillgänglig i Frankrike sedan 10 på morgonen till ett pris av 559 €.