Presse-citron

Nyheter3 år sedanSamsung arbetar med en säkrare irisläsare för sin Galaxy S9 Enligt den senaste tillgängliga informationen arbetar Samsung med en irisskanner med en mycket högre säkerhetsnivå än tidigare för sin Galaxy. .

Erkännandet av irisen är det nya motståndscentret mellan olika tillverkare. Samsung, som introducerade det från Galaxy Note 7, befinner sig i svårigheter efter lanseringen av Galaxy S8 och S8 +. Hans system är inte nödvändigtvis särskilt tillförlitligt och har lurats vid flera tillfällen utan stora svårigheter.

Galaxy S9: en ny version av irisskannern för att motverka FaceID

Det sydkoreanska företaget kommer därför att granska sitt exemplar för Galaxy S9 med målet att på allvar konkurrera med Apples FaceID. Denna modifiering skulle inkludera en bättre sensor på framsidan som kan känna igen användarens iris i nästan alla förhållanden. Även i svagt ljus eller … bakom solglasögon.

En skyldighet för företaget som vill utvidga irisigenkänning till nya bankapplikationer. För att övertyga företag måste säkerheten dock vara perfekt.

En design som börjar filtrera efter Galaxy S9

Vi vet också lite mer idag om enhetens troliga design. Enligt återgivningar som har publicerats baserat på information som redan publicerats borde det satsa på den mer praktiska sidan. Således anser webbplatsen Samsung Mobile.news som publicerade denna information särskilt att fingeravtrycksläsaren nu borde vara vertikalt under kameran och inte bredvid den. Dessutom bör Samsung endast erbjuda den dubbla fotoläsaren på Galaxy S9 +.

Ur ett visuellt perspektiv bör enheten finnas tillgänglig i svart, silver, orkidégrå, havsblå, midnattblå, lila och guld. Slutligen verkar det sydkoreanska varumärket vilja satsa mycket på skärmen med den här nya modellen. Den borde verkligen vara utrustad med en OLED Infinity Display Borderles (5,8 och 6,2 tum beroende på modell) med en beläggningsgrad på fasaden nära 90%! Inuti, inte överraskande, finns Snapdragon 845 på programmet med ett RAM-minne på 4 eller 6 GB och 64 eller 128 GB lagringsutrymme för att stödja det.