Game of Thrones

Officiell: Game of Thrones slutar efter säsong 8

Slutet är nära för Game of Thrones. HBO, kanalen som äger serien, har sagt att den kommer att sluta efter säsong 8, som kommer att sändas 2018. Tillkännagivandet hölls av Casey Bloys, HBO: s president med ansvar för programmering, vid tillfället. av Television Critics Association-mötet.

Game of Thrones

Personligen skulle HBO-chefen vilja klättra tio säsonger, men respekterar valet av serieproducenterna. Han vill att de ska kunna göra vad de vill för att inte förstöra Game of Thrones och inte göra säsongen för mycket, vilket kan besvikna fans runt om i världen.

Årstiderna för Game of Thrones har alltid gjort tio avsnitt, men detta kommer inte att vara fallet för säsong 7. Informationen föll för några dagar sedan, nästa säsong kommer att ha 7 avsnitt och kommer att sändas sommaren 2017. Vi vet ännu inte hur många avsnitt kommer att ha säsong 8 hittills.

Game of Thrones, slutet på en berättelse? Inte nödvändigtvis. En spin off är planerad och diskussioner har börjat. HBO säger att det är öppet i ämnet, men kanalen varnar för att den möjliga avknoppningen måste ha ett intresse för att kunna existera.