OnePlus 3

OnePlus upphör tillfälligt med försäljningen av OnePlus 3 i Frankrike och resten av Europa

OnePlus 3 är en bra smartphone och är så framgångsrik … så mycket att OnePlus inte såg den komma. Carl Pei, vd för OnePlus, meddelade idag att försäljningen av smarttelefonen kommer att stoppas tillfälligt i Europa eftersom efterfrågan överstiger utbudet.

OnePlus 3

Mellan 9 augusti och 12 september är det inte längre möjligt att köpa OnePlus 3 i följande länder: Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Kroatien, Spanien, Estland, Frankrike, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland , Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Tjeckien, Rumänien, Slovakien och Slovenien. Förutom Europa tillägger OnePlus att Hongkong också kommer att påverkas under samma period.

De som är intresserade av en OnePlus 3 uppmanas därför att köpa en senast den 9 augusti för att vara säker på att de levereras inom de närmaste dagarna. Annars måste de vänta minst en månad.

Som en påminnelse är OnePlus 3 en avancerad smartphone till 399 euro med Snapdragon 820-processorn. OnePlus One och OnePlus Two krävde att en inbjudan skulle köpas. Detta är inte längre fallet med årets modell, därav den ökade försäljningen.