OppoF1S

Oppo: den nya F1s-smarttelefonen avslöjas

Som ofta de senaste dagarna är det en ny omgång av rykten som har landat på nätet den här gången om en ny smartphone undertecknad Oppo. F1 har marknadsförts i januari och har redan hittat en efterträdare eftersom den nya modellen kommer att finnas tillgänglig från augusti, en förnyelsecykel som säkert kommer att få ägarna till den tidigare nämnda terminalen att krypa.

OppoF1S

Inbjudningarna är redan färdiga, konferensen kommer att äga rum den 3 augusti, 24 timmar efter att Samsung Galaxy Note 7 har godkänts. Terminalen ska ha en 5,5-tums skärm, en MediaTek MT6750-processor klockad vid 1,5 GHz, 3 GB RAM och en bakre kamera som är mindre kraftfull än den främre kameran.

Den bakre kameran på 13 megapixlar kommer att åtföljas av en 16 megapixel främre kamera (länge lever selfiesna!) Men också ett internt minne på 32 GB (kan utökas till 128 GB via microSD), ett batteri på 3075 mAh och en fingeravtryckssensor.

Oppo F1s bör initialt vara tillgängliga i Indien till ett ungefärligt pris på 240 €. Förbeställningar öppnas mellan 4 och 10 augusti innan de säljs några dagar senare.