oppo-r9s

Oppo förbereder sina iPhone 6s och iPhone 6s Plus

Om du saknar inspiration kan ett enkelt “äpple” ge dig mer än en liten idé. Hos den kinesiska tillverkaren Oppo har designen av Apple-smartphones uppenbarligen mer än hjälpt. Framgår av designen av de nya Oppo R9s som också kommer att finnas i stort format och kallas R9s Plus.

oppo-r9s

Genom att erhålla certifieringen av TENNA framträdde smarttelefonen inofficiellt i bilder. Vi upptäckte där en terminal med fruktiga toner som mycket liknar iPhone 6s och 6s Plus från vilken de också kommer att kopiera namnet.

Oavsett om det är på framsidan, kanterna med knapparnas placering, bakstycket med den utskjutande runda digitalkameran, arrangemanget av logotypen eller till och med antennerna, likheterna är nästan pinsamma.

Hur som helst, den första terminalen ska leverera en 5,5-tums Full HD-skärm, en 13-megapixel digital digitalkamera och en 16 miljoner pixlar bakre kamera. Vi ser också en Snapdragon 625-processor, 4 GB RAM, 64 GB internminne eller ett 3010 mAh-batteri.

Den andra modellen i sin “Plus” -version borde ha en 6-tums skärm, men de tekniska egenskaperna är ännu inte kända. Som jämförelse har den nuvarande modellen R9 Plus en Snapdragon 652-processor, 4 GB RAM, 64 GB lagring och ett 4,120 mAh-batteri.

Enligt de senaste rykten ska Oppo skicka inbjudningarna till journalister redan nästa vecka för en konferens i oktober.