Orange Logo

Orange och Canal + tillkännager den överhängande ankomsten av ett ”innovativt erbjudande” för fiberabonnenter

Orange och Canal + kommer att gå samman om ett nytt erbjudande som presenteras som “Innovativ”. Vi måste ha tålamod eftersom erbjudandet i fråga inte avslöjas idag, det kommer att ske inom de närmaste månaderna med en lansering före slutet av året.

Orange logotyp

I ett pressmeddelande meddelar Orange att detta erbjudande, som kommer att reserveras för fiberkunder, kommer att erbjudas “Ett exceptionellt pris” och kommer att föreslå “Kanaler från CanalSat Panorama-paketet”. Valet av termen “kedjor” och inte “kedjor” är intressant, vilket tyder på att erbjudandet inte kommer att ha 100% av det nuvarande paketet. För information är CanalSat Panoramas erbjudande 24,90 € / månad (20 € / månad för det första året).

I slutet av pressmeddelandet noteras att Orange och Canal + Group “Välkommen detta nya steg i deras samarbete och kommer i början av läsåret att meddela andra gemensamma initiativ till förmån för abonnenterna”. Här igen har inga detaljer delats, vi måste vänta till nästa september för att ta reda på mer.

Hos Orange börjar fiber vid 24,99 € / månad, till vilket måste läggas 3 € / månad för uthyrning av Livebox. Alla erbjudanden finns på Orange-webbplatsen.