Philips Santé

Philips går in på den anslutna hälsomarknaden

Den holländska gruppen Philips inleder ansluten hälsa genom att meddela inte mindre än fem nya tillbehör. FDA-certifierade kommer dessa produkter att fungera med tillverkarens HealthSuite-plattform, men är bara tillgängliga i USA för tillfället.

Philips Health

Health Watch : det första tillbehöret är en ansluten klocka som gör att du kan följa din fysiska aktivitet, hjärtfrekvens, sömn och antalet förbrända kalorier. Om det är begränsat till de just nämnda grundläggande funktionerna visas det fortfarande till ett pris av $ 249,99 …

Örontermometer : som namnet antyder är det en örontermometer. Kontinuerlig temperaturövervakning säkerställs genom en 2 sekunders kontroll. Räkna 59,99 dollar för att få tag på det.

Balans kroppsanalys : som vad konkurrenterna föreslår är uppföljningen av vikten, graden av fettmassa och BMI. Skalan erbjuds i svart eller vitt och kostar 119,99 USD.

Blodtrycksmätare : med båda produkterna kan du övervaka blodtryck och hjärtfrekvens. Oavsett för handleden eller armen, kan terminalerna ställas in för två användare. Det kostar 89,99 dollar för handledsmodellen och 119,99 dollar för armmodellen.