PlayStation 4: de första knäckta spelen visas på Internet för nedladdning

PlayStation 4 Neo med 4K: en presentation i början av september?

Sony har redan bekräftat att en ny, kraftfullare PlayStation 4 som stöder 4K kommer att dyka upp, men tillverkaren har varit tyst nog för nu.. Inga tekniska detaljer presenterades till exempel, vi vet inte om skillnaden med Xbox One S kommer att vara betydande eller inte. Tills vi får veta mer, när kan vi träffa henne?

PlayStation 4-kontroller

Enligt information från Gameblog förbereder Sony en konferens den 7 september i New York. Denna konferens presenteras som “Tillräckligt viktigt”, till punkten att presentera en ny konsol. Sony har inte sagt något om ämnet och indikerar att det inte har någon kommentar. Inte konstigt, rykten kommenteras sällan av tillverkarna.

Vissa skulle ha lagt märke till det, så Sony skulle inte välja Tokyo Game Show för att göra presentationen. En enda konferens skulle göra det möjligt för tillverkaren att locka till sig all press som skulle prata om sin nya konsol. Dessutom förväntas Nintendo vända sig för att avslöja sin NX nästa månad. Genom att göra det i början av månaden kunde Sony förhindra att konsolen drunknade mitt i informationen från NX.

Låt oss vänta de närmaste veckorna för att ta reda på mer, vi kommer snabbt att fixas. Om det är en konferens skickar Sony ut inbjudningarna i slutet av augusti.