PlayStation 4 Slim Avant

PlayStation 4 Slim: placera videon från en funktionell modell efter bilderna

Är PlayStation 4 Slim som har cirkulerat sedan i går kväll riktigt? Många har uttryckt tvivel om detta. Men en video som släpptes idag bevisar äktheten hos den nya konsolen.

Det här är modellen som såldes på auktion igår. Eurogamer kunde besöka köparen för att bekräfta konsolens äkthet, dess design och till och med dess funktion. Det har faktiskt slagits på och vi kan se startskärmen som den nuvarande PlayStation 4.

Denna Slim-modell förväntas motsvara vad PlayStation 3 Slim jämfördes med PlayStation 3 för några år sedan, dvs. en mindre modell än PlayStation 4 och billigare också. Sony kunde börja med 299 euro, mot 399 euro hittills. Det här är 500 GB-modellen. Priset kan eventuellt ändras för en 1 TB eller 2 TB-modell.

Denna PlayStation 4 ska presenteras nästa månad av Sony. En konferens är redan planerad till 7 september, det kommer att vara en möjlighet att upptäcka PlayStation 4 Neo som för en gångs skull kommer att vara kraftfullare och stödja 4K. För den smala modellen kunde Sony döda två fåglar i en sten och meddela det samma dag.

Uppdatering : Originalvideon har tagits bort, kanske Sony gjorde en begäran till Eurogamer. En kopia av videon publicerades i artikeln.