PlayStation Plus: molnlagringskapacitet ökar till 100 GB

PlayStation Plus: Sony drar tillbaka ett redan erbjudet spel och ersätter det med ett annat på PlayStation 3

Som det är fallet varje månad erbjuder Sony spel till PlayStation Plus-medlemmar på både PlayStation 3, PlayStation 4 och PS Vita. På PlayStation 3 erbjuds Sony särskilt Retrograd för augusti. Problem, det hade redan erbjudits … 2012.

PlayStation Plus-logotyp

Efter detta fel bad Sony om ursäkt. “Vi är medvetna om att detta spel redan fanns tillgängligt på den här tjänsten 2012 och hade inte för avsikt att erbjuda det igen”, kan vi läsa på bloggen för PlayStation France. “Vi har nu undersökt detta fel och löst denna oro för att se till att det inte händer igen”.

Vi kan säga att Sony tog lång tid, flera spelare hade gjort anmärkningen i slutet av juli, när listan över spel för augusti presenterades. För att be om ursäkt tillkännager Sony att det har dragit tillbaka det gratis Retrograd och istället erbjuda Tom Clancy’s EndWar från Ubisoft. Denna titel driver spelaren i samband med ett hypotetiskt tredje världskriget.

Tom Clancy’s EndWar kan hämtas nu från PlayStation Store för spelare som har PlayStation Plus och en PlayStation 3. Förhoppningsvis kommer Sony inte att göra några misstag i framtiden …