Navegador virtuell PlutoView

PlutoView: den virtuella webbläsaren för att dela session med andra användare

PlutoView, webbläsaren för delning av fjärrsessioner

Fjärrarbete har blivit mycket vanligt nyligen. Fler och fler användare utför sina funktioner hemifrån utan att behöva vara fysiskt på kontoret. För att detta ska vara möjligt kommer det att vara nödvändigt att ha olika verktyg som hjälper oss i vårt dagliga liv.

PlutoView: den virtuella webbläsaren för att dela session med andra användare

Den här gången vill vi visa dig en virtuell webbläsare , PlutoView, som tillåter en användare att starta en session och senare dela den med andra användare så att alla kan samarbeta.

PlutoView är baserat på Mozilla Firefox , en av de mest populära webbläsarna. Webbläsaren fungerar i molnet och på detta sätt kan vi dela sessionen med andra användare. Totalt tillåter det upp till 100 användare anslutna under samma session, en mer än betydande siffra.

Denna virtuella webbläsare kan vara ett mycket viktigt verktyg för dem som arbetar på distans och behöver dela någon form av kunskap med andra användare. Ett sätt att hålla kontakten, vara ansluten utan att fysiskt stanna på ett ställe. Det erbjuder coola funktioner för det.

Hur man använder PlutoView

För att kunna använda den virtuella webbläsaren PlutoView är det första vi måste göra att gå in på dess officiella webbplats. Där måste vi skapa en användarkonto . Det är helt gratis. På detta sätt kan vi dela sessionen med andra användare oavsett var de är fysiskt. Vi måste helt enkelt lägga in ett mejl och ett användarnamn med ditt lösenord.

När vi väl loggat in ser vi att senaste versionen av Mozilla Firefox visas . Det här är skärmen som vi ska se och använda. En komplett och fullt fungerande webbläsare där vi kan synkronisera våra konton, logga in på plattformar, navigera … Allt vi kan göra med den vanliga versionen av Firefox, men den här gången via en virtuell webbläsare.

Navegador virtuell PlutoView

Vi kan dra flikar, växla till fullvy och andra funktioner som vi hittar. Högst upp ser vi en knapp som säger Dela session . Om vi ​​klickar där visas en länk som vi kan dela med andra användare för att få tillgång till vår session. För att lämna måste vi ge Close Session.

Det är en enkel och intuitiv process. Andra användare kan enkelt komma åt det vi visar från den här virtuella webbläsaren. De kommer att kunna interagera med oss, se information som vi vill visa, samarbeta i vissa åtgärder etc. De andra användarna måste logga in med sitt konto.

Målet som vi har nämnt är att kunna dela allt vi ser med andra användare. De kan vara en del av den sessionen, göra ändringar, anteckningar, konsultera data … Det är perfekt för dem som arbetar på distans i en grupp.

Kortfattat, PlutoView är en virtuell webbläsare som erbjuder möjligheten att dela sessionen med andra användare. Högst kan vi dela den med 100 användare, vilket inte är dåligt. Det är perfekt att samarbeta i ett företag eller något jobb vi vill göra. Det är ett gratis och intuitivt alternativ.

Vi har testat det på både dator och mobil och det fungerar utan problem. Vi vet redan att många användare idag avstår från stationära datorer och använder andra enheter som surfplattor eller mobiler. Det finns inga problem i detta avseende och vi kan använda det i båda fallen.

Därför kan vi säga att den här virtuella webbläsaren är ett intressant verktyg för aktuella tider, där fjärrarbete blir allt vanligare. Ett intressant sätt att dela vår webbläsarsession med andra användare.