Pokemon Go 1

Pokémon Go är äntligen tillgänglig i Frankrike!

Den efterlängtade Pokémon Go är äntligen tillgänglig på den franska App Store! Frisläppandet förväntades först efter Nice-attackerna och väntades denna vecka. Vi fick därför vänta till denna vackra soliga söndag på jakt efter virtuella varelser!

Pokemon Go 1

Pokémon Go (App Store-länk – Gratis – iPhone / iPad)

Från och med nu är tränare inbjudna att ta en promenad med sin smartphone i handen för att fylla sin Pokédex med 151 Pokémon-present. För att göra detta, peka helt enkelt skärmen mot det lilla djuret efter att ha tryckt på det: en Pokéball dyker upp och det ödesdigra ögonblicket kommer. När du trycker på Pokéballen visas en färgad cirkel runt varelsen (grön: lätt att fånga, gul: mindre lätt att fånga, orange: komplicerad fånga, röd: mycket svår att fånga), skicka den när cirkeln är den största möjligt för att maximera dina chanser att lyckas. Kort sagt, inget särskilt komplicerat.

Spelet är fullt av resurser för att underlätta fångsten och utvecklingen av dina varelser. Dessa erhålls under en nivåförändring eller nära en Pokéstop (mer eller mindre viktiga platser nära din position som erbjuder bonusar). Annars måste du gå till kassan med de berömda köp i appen.

Är du redo att bli den bästa tränaren?