POP Peeper: Meddelande- och e-postklient för Windows

POP Peeper: Meddelande- och e-postklient för Windows

POP Peeper, visa meddelanden och hantera e-postmeddelanden

Pop Peeper är ett litet verktyg som fungerar som en e-postavisering och klient . Det körs i bakgrunden från Windows aktivitetsfält och meddelar oss varje gång vi får ett nytt e-postmeddelande i något av våra konton. Det har flera aviseringsalternativ tillgängliga, såsom konfigurerbara ljudvarningar för varje konto, anpassningsbar popup-meddelare, röstmeddelande, bland andra.

POP Peeper: Meddelande- och e-postklient för Windows

Vi kan också använda den här applikationen för att skicka e-mail . Funktionerna inkluderar stavningskontroll och adressbok för ofta använda kontakter. Dessutom tillåter det att visa meddelanden med HTML, eller genom rik eller ren text. Säkerhetsåtgärder sådana eftersom SSL / TLS och OAuth2 (Outlook, Yahoo, Gmail) inte kommer att saknas.

Viktigaste egenskaper

  • Ljudmeddelanden: anpassningsbara och unika ljud för varje konto.
  • Ikonaviseringar som visas i systemfältet som visar färgen och antalet nya meddelanden som tas emot i varje konto.
  • Bläddringslås eller blinkande numeriskt lås-LED.
  • Pop-up-fönster för att visa vilket konto vi har fått ett mejl.
  • BallonTip-funktion, som är ansvarig för att visa ämnet och avsändaren av det senast mottagna e-postmeddelandet.
  • Det låter dig automatiskt öppna POP Peeper eller logga in med vår e-posthanterare när du får ett nytt e-postmeddelande.

POP Peeper utför sitt arbete från systemfältet

När vi startar applikationen visas dess huvudmeny som påminner oss om alla andra e-posthanterare. Varje gång vi stänger eller minimerar applikationen, görs det värd automatiskt i Aktivitetsfältet i Windows , varifrån vi kommer att få meddelanden och vi kommer att kunna öppna den när vi behöver det.

POP Peeper Interfaz

För att börja använda den måste vi gå vidare till lägg till alla e-post konton vi behöver. För att göra detta går vi till verktygsfältet högst upp och väljer alternativet “Konton”. Här klickar vi på knappen “Lägg till”. Därefter kan vi välja mellan “Importera konto från en annan e-postklient” som Outlook Express, Netscape eller Live Mail eller “Skapa ett nytt konto”. När vi skapar ett nytt konto kan vi använda kompatibla servrar som POP3, IMAP, Hotmail, Yahoo , bland andra.

POP Peeper añadir cuentaPOP Peeper crear cuenta nueva

Därefter måste vi ange vår e-postadress. Därefter måste vi skriva typen av server både in- och utdata, som om de visas igen visas som standard, så vi fortsätter. I nästa fönster väljer vi namnet, vi sätter lösenordet och det låter oss också göra det välj en färg att skilja dem från andra. Vi ger “Avsluta” och kontot kommer att skapas och det kommer att börja ladda ner de e-postmeddelanden som vi har lagrat.

POP Peeper servidores cuenta nuevaPOP Peeper contraseña y color de cuenta

Applikationen har problem när det gäller att synkronisera Gmail-konton

Det bör noteras att vi har haft problem med att konfigurera Gmail-konton . När du försöker ansluta förbjuder Gmail åtkomst till programmet eftersom det anses vara osäkert, eftersom det inte uppfyller dess säkerhetsstandarder. Med GMX-konton har vi också haft några problem eftersom vi måste ha POP3 / IMAP / SMTP-protokoll aktiverade för att kunna utföra synkroniseringen.

När vi redan har vårt konto väl konfigurerat kan vi ladda ner alla meddelanden vi har det. För att göra detta högerklickar du på kontot och väljer “Kolla e-post” . När nedladdningen är klar visas ett meddelande längst ned till höger. På samma sätt visas ett meddelande varje gång vi får ett nytt e-postmeddelande.

POP Peeper meddelande e-postmeddelande

När all vår e-post har laddats ner kan vi använda “Meddelanden” fliken för att aktivera filter på meddelanden, samt dölja lästa meddelanden, dölja sett meddelanden, dölja dolda meddelanden och lägga till filter i meddelandelistan. Genom detta filter kan vi välja om vi vill visa allt, visa spam och okänt eller dölja dem.

POP Peeper MensajesPOP Peeper filtro lista de mensajes

Hur man laddar ner POP Peeper

POP Peeper är en applikation som har en gratis version för personligt bruk som vi kan ladda ner från dess webbplats för Windows 2000 eller senare. Nedladdning och installation går snabbt och enkelt. De försöker inte heller smyga in ytterligare programvara till oss under installationen. Den senaste tillgängliga versionen är v4.5.3 som går från 25 augusti 2019 .

Det har också en betald Pro-version det kostar 29,95 dollar . Denna version har ytterligare funktioner som korrigerare, profilbild, flytta meddelanden, visare av skickad e-post, få tillgång till fjärrmappar, avisering och möjlighet för kommersiellt bruk. Dessutom kan du också köpa paket med plugins. Pro-utgåvan har en 30-dagars provperiod. När den har gått, om du inte vill göra betalningen, kommer den automatiskt att användas som ett gratis alternativ och förlorar motsvarande funktioner.

Alternativ till POP Peeper

Om vi ​​letar efter en e-postklient för att hantera alla våra e-postkonton och POP Peeper inte övertygar dig om, kan du välja några av dessa alternativ:

Om vi ​​letar efter en e-postklient för att hantera alla våra e-postkonton och POP Peeper inte övertygar dig om, kan du välja några av dessa alternativ.

Mailbird

Det är en ren, tydlig och anpassad e-postklient för alla typer av användare. Den har de grundläggande funktionerna så att den kan användas av alla typer av användare och kan styras med kortkommandon. Om du vill ladda ner Mailbird kan du ladda ner en gratis testversion från webbplatsen. Du kan köpa ansökan för 1,21 euro per månad eller 32,5 euro i en enda betalning.

Mailspring

Denna applikation fungerar som en e-posthanterare kompatibel med alla typer av klienter som Gmail, Gmx eller Yahoo. Den har också en stavningskontroll som vi kan använda innan vi skickar något e-postmeddelande. Det är en mycket snabb chef och förbrukar väldigt få resurser. Det bästa är att Mailspring är gratis och vi kan ladda ner det från dess officiella webbplats.