Microsoft PowerToys 0.23

PowerToys 0.23 – Felkorrigeringar och inget verktyg för videosamtal

Microsoft PowerToys 0.23

Microsoft PowerToys är en uppsättning verktyg som såg dagens ljus tillsammans med Windows 95 som gjorde det möjligt för användare att anpassa operativsystemet och förbättra produktiviteten. Verktyg som, även om de borde ha varit en del av Windows själv, distribuerades faktiskt oberoende. Dessa små program användes bara av de mest avancerade användarna och med tiden glömdes de bort. Fram till nyligen, när Microsoft återupplivade detta verktygspaket som ett OpenSource-program, med nya funktioner och anpassade till det moderna livets behov.

Inom detta program kan vi hitta flera verktyg som har skapats från grunden, eller baserat på koden för en Öppen källa program utformat för att utföra detta syfte. Till exempel:

  • FancyZones hjälper oss att arbeta bättre med Windows.
  • Genvägsguide för att alltid ha kortkommandon.
  • PowerRename för att byta namn på många filer samtidigt.
  • File Explorer (förhandsgranskningsrutor), lägg till en förhandsgranskning av utforskaren.
  • Image Resizer låter oss ändra storlek på många foton på några sekunder.
  • Keyboard Manager-karttangenter och skapa kortkommandon.
  • Run, en snabbstart för program och filer.
  • Window Walker, ett verktyg för att snabbt ändra processer.
  • ColorPicker, en färgväljare.

Även om PowerToys tidigare kunde övervägas verktyg och verktyg för avancerade användare , idag har Microsoft förenklat denna verktygslåda mycket. För närvarande kan vem som helst använda dem utan problem. Dessutom kan vi aktivera eller avaktivera de verktyg vi vill ha så att endast de vi behöver är tillgängliga.

Dessutom är det ett helt gratis program med öppen källkod. Varför inte prova? Vi kan ladda ner Windows PowerToys från deras GitHub-sida.

Microsoft PowerToys 0.23

Vad är nytt i version 0.23 av PowerToys

Detta ny version 0.23 av Microsoft PowerToys är inte en version som ger många förändringar eller nyheter. Detta är faktiskt en mycket mindre uppdatering än väntat, endast fokuserad på att fixa buggar.

Microsoft har utnyttjat denna version för att göra 0,23 till en underhållsrelease. Var och en av verktygen som ingår i det här verktyget har granskats och förbättrats för att erbjuda bästa möjliga prestanda för användarna.

Till exempel har FancyZones, Run, Keyboard Manager och Preview Pane fått korrigeringar för att ta itu med alla typer av fel, problem och fel som kan orsaka problem när du använder dessa verktyg. Nu borde dessa inte sluta fungera oväntat, och deras drift bör också vara mycket mer naturlig.

Microsoft har också fixat några buggar i programinställningarna, huvudfönstret och utvecklarverktygssatsen.

Videokonferensverktyget kommer med version 0.24

PowerToys 0.22-versionen medförde på ett experimentellt sätt ett nytt verktyg som gör att vi kan lägga till en serie av genvägar som gör att vi kan styra videosamtal , till exempel genom att tysta mikrofonen eller klippa webbkameran.

Microsoft tror att även om den här funktionen förväntas mycket av användare, är den inte redo än. Därför har du bestämt dig för att dra tillbaka den från den nuvarande 0.23-versionen och arbeta hårt med den för att få den slutliga versionen av verktyget till lanseringen av nästa 0.24-version .

För närvarande måste vi vänta på att kunna använda det här nya verktyget, men vi kan uppdatera till den nya versionen 0.23 för att få alla dess förbättringar så snart som möjligt.