Pris för Google Pixel 5-läckor

Priset på Google Pixel 5-läckor av Surprise i sin butik

Den som förbereder sig för att bli nästa high-end av Google låter oss se priset tidigare än förväntat. De Google Pixel 5 verkar följa i sina föregångares fotspår och den här gången visar vi också priset i sin egen officiella butik. Med en målsida utformad som en kampanj och med en länk som är svåråtkomlig har vi kunnat ta reda på startpriset för företagets 5G-smartphones.

Vi vänjer oss vid att bo omgivna av läckor innan vi kan ta reda på de bästa mobilerna på marknaden, men vi har sällan tillgång till det slutliga priset innan det lanserades. I det här fallet är Google den som håller hemligheten och det verkar som om de inte har varit noggranna. Allt visade att vi under hösten skulle veta det slutliga priset, men vi kommer inte behöva vänta.

Pris för Google Pixel 5-läckor

Priset på Google Pixel 5 som inte lämnar någon likgiltig

Mediet som har gett de första nyheterna har varit TuttoAndroid som visade hur Google France-butiken visade denna målsida som vi kommer att visa dig i bilder. Men när man söker på nätet verkade det enkelt att komma åt det, eftersom Google Pixel 4a 5G och Google Pixel 5 tillkännagavs som nya i själva menyn. När vi klickar på den här åtkomsten är webben ännu inte redo att visa den och den tar oss till andra Google-produkter.

I vårt försök att verifiera detta var vi tvungna att korrigera webbadressen tills vi hittade priset på Google Pixel 5 . På nätet utan för mycket information kan vi se en reklambild av Google Pixel 4a 5G och Pixel 5 från sidan och följande text översatt från franska: Google-telefoner kommer snart att ha 5G. Pixel 5 och Pixel 4a 5G var designade för att ge dig hjälp från Google varje dag, ännu snabbare. Snart tillgänglig, från 499 €.

Det här priset är inte alltför klart om det är avsett för Google Pixel 4a 5G eller om de hänvisar till Google Pixel 5, eftersom URL-adressen endast motsvarar Google Pixel 5-modellen. .

Läckage i high-end skiljer sig från Google

Priset på 499 euro som visas på webbplatsen Google France kan motsvara någon av de två modellerna i fråga men med hänsyn till att processorn som Google Pixel 5 uppenbarligen kommer med är Snapdragon 765G, kan det motsvara ett starkt slag på bordet för mellan / höga intervallet i år och få Google att sticka ut från resten.

Google Pixel 5

Andra läckta data som vi inte kan ignorera i Google Pixel 5 är dess 6-tums skärm, den dubbla kameran eller den trådlösa laddningen. Google kan också välja plast som ett material för denna nyfikna och märkliga modell som syftar till att få den senaste tekniken till alla hörn för ett pris som är svårt att slå.