Bouygues Promo Forfait 1.99 Euro Septembre 2017

#Promo: Bouygues-paket med obegränsade samtal / SMS / MMS + 20 GB Internet till 1,99 € / månad under ett år

Bouygues Telecom starta om paket med en stor kampanj. Den här gången är det ett all-inclusive-paket för bara 1,99 € / månad! Det räcker med att säga att erbjudandet kan vara av intresse.

Bouygues-kampanjpaket 1,99 Euro september 2017

Erbjudandet är som följer:

  • Obegränsade samtal till fasta telefoner och mobiler på fastlandet Frankrike
  • Obegränsat SMS / MMS till mobiler i Frankrike
  • Obegränsat SMS till DOM-mobiler
  • 20 GB Internet
  • Roaming: Samtal / SMS från Europa och utomeuropeiska avdelningar till storstads Frankrike / Europa / utomeuropeiska avdelningar + 1 GB internet att använda i Europa och utomeuropeiska avdelningar

Priset är därför 1,99 € / månad under ett år. Paketet är tänkt att vara icke-bindande, så det är möjligt att lämna Bouygues Telecom utan avbokningsavgifter och att söka någon annanstans efter ett år om så önskas. De som stannar byter till 50 GB-paketet, inklusive 10 GB som kan användas i Europa och DOM, till 24,99 €.

Erbjudandet till 1,99 € / månad för ett år är tillgängligt fram till 21 september, så du måste agera snabbt. SIM-kortet debiteras endast 1 euro, vilket förtjänar att understrykas (det är vanligtvis 10 euro). Erbjudandet finns nu tillgängligt på Bouygues Telecoms webbplats.

Uppdaterad 19 september Bouygues Telecom anger att detta erbjudande inte bör erbjudas allmänheten och reagerade med följande meddelande: ”Kampanj endast reserverad för kunder som har fått SMS-omdirigering till den här sidan. Om du inte har fått detta SMS kan din beställning annulleras ».