Freebox Crystal Vente Privee

#Promo: Gratis erbjuder Freebox till 1,99 € per månad under ett år

Här går vi igen för kampanjen av Free som erbjuder sin Freebox för endast 1,99 € per månad under ett år. Den senaste kampanjen går tillbaka till november förra året.

Freebox Crystal privat försäljning

Här är vad erbjudandet erbjuder:

  • Internet i ADSL +2
  • Tillgång till FreeWifi-hotspots (över 4 miljoner i Frankrike)
  • Obegränsade samtal till fasta telefoner i mer än 100 destinationer inklusive Metropolitan France, de utomeuropeiska departementen och Europeiska unionen
  • TV med mer än 200 kanaler, inklusive 100 kanaler i HD + omedelbar / fördröjd / fjärrinspelning av TV-program och live-kontroll, omspelningstjänst

Priset är därför 1,99 euro per månad. I slutet av den 13: e månaden återgår priset till den vanliga kursen, nämligen 31,98 euro per månad (29,99 € / månad för erbjudandet + 1,99 € / månad för TV-alternativet). Det är dock möjligt att lämna Free efter 12 månader för att leta någon annanstans, men denna tjänst kommer att faktureras till 49 euro.

Gratis inkluderar en Freebox Crystal, en Crystal TV-avkodare, två FreePlugs, en ADSL-kabelsats, en kabelavkodarsats och en fjärrkontroll med ny ergonomi. Erbjudandet är 1,99 euro per månad under ett år och är tillgängligt nu på Vente-Privee.com, det gäller till 13 mars.