Overwatch 600x315

Prova Overwatch, Endless Space 2 och Rainbow Six Siege gratis i helgen

En fantastisk liten helg väntar för alla som ännu inte har kunnat prova några av de fantastiska flerspelarspelen. Som Snöstorm tillkännagavs i samband med Blizzcon, är det möjligt att spela gratis Övervakning fram till 20 november. Alla 16 kartor, alla karaktärer och spellägen (förutom rankade spel) är tillgängliga, och med den senaste uppdateringen är det också möjligt att testa den nya spelbara karaktären, Moira, som precis har gått med i de 25 andra hjältarna i spelet.

Övervakning

Spelare som är frestade att köpa spelet efter att ha provat det kommer att kunna hålla sina framsteg och olåsta innehåll genom lootboxar. Blizzard hävdade också att statistik kommer att behållas, till skillnad från prestationer som kommer att inaktiveras under hela evenemanget. Att notera det fram till 27 november, spelet säljs också på -50% på dess standardutgåvor och GOTY-utgåvor.

Rainbow Six Siege 600x338

För fans av mer taktisk FPS i ett mer realistiskt universum, Ubisoft erbjuder också en helgperiod för Rainbow Six Siege, där spelare också kan behålla sina framsteg efter det faktum. En dag efter det att erbjudandet avslutats uppdateringen Operation White Noise kommer till testservrarna, med en ny karta och tre nya operatörer.

Amplitude Studios Endless Space 2 Resultat 600x184

Slutligen borde strategifans inte överträffas eftersom Amplitude Studios lilla pärla, Endless Space 2 (vi testade det, vi älskade det), är också gratis under helgen. Observera att när det gäller det senare organiserade studiorna en community-utmaning: ju fler spelare kommer att bli vem kommer att prova spelet, ju större belöningar i titelns nästa gratis DLC.