Razers smartphone läckte ut 24 timmar före presentation: foto och tekniska specifikationer

Razer planerar ett tillkännagivande för 1 november och det kan bara vara en smartphone

rakblad är känt för sina produkter för spelare, inklusive datorer, tangentbord, möss och mer. Gruppen planerar ett tillkännagivande för den 1 november och det verkar som om det handlar om en smartphone.

Razer tillkännager 1 november 2017

Flera ledtrådar tyder på att en smartphone kommer att presenteras. Bilden som Razer delar till att börja med ser vi en man som håller en produkt med en skärm som lyser upp hans ansikte. Detta scenario påminner om en smartphone som vi tittar på i ett mörkt rum. Dessutom köpte Razer Nextbit i januari förra året, den senare har redan skapat en smartphone, nämligen Robin. Dessutom har rykten om korridorer som cirkulerade i sommar just meddelat att Razer förbereder sin egen smartphone.

Eftersom Razer är inriktad på spelare misstänker vi att kraften kommer att finnas där. Kommer gruppen att välja Snapdragon 835, nämligen den mest kraftfulla mobilprocessorn för Android-enheter? Eller kommer han att lita på sitt eget chip? Den första lösningen verkar mer sannolikt med tanke på de enorma kostnaderna som är förknippade med att designa ett hemlagat chip. Få tillverkare gör det idag (Apple, Samsung, Huawei eller till och med Xiaomi).

Fram till den 1 november har Razer skapat en särskild sida för evenemanget. Den finns tillgänglig på denna adress.