Realme X3 SuperZoom

Realme X3 SuperZoom: Alla förbättringar av dess nya uppdatering

De Realme X3 SuperZoom är en av de mest intressanta terminalerna på den aktuella scenen. Det erbjuder fotografiska funktioner som är värda ett stort utbud, förutom att integrera Snapdragon 855+, den bästa processorn för Android för 2019. Trots sin tekniska skryt fortsätter Realme att integrera förbättringar och körning av buggar att behaga sina ägare, vilket framgår av dess senaste uppgradering.

Realme X3 SuperZoom

Kontinuerliga fläckar är vanliga för alla tillverkare. Realme följer inte ett fast mönster i detta avseende, men det är sant att stödet från sina terminaler tas väl hand om under sina första levnadsår. Nu är det Realme X3 SuperZoom som får en uppdatering som gör den till en mer stabil terminal och med några intressanta nyheter på skärmen.

Nyheter och buggfixar

Som rapporterats av det kinesiska företagets egna community tar enheten emot programuppdateringen med versionsnumret RMX2081PU_11.A.39, som också integrerar Android-säkerhetsuppdateringen från juli 2020. En av de viktigaste nyheterna finns i ny “Smooth Scrolling” -funktion vilket, enligt beskrivningen av funktionen, gör det möjligt för användaren att få en mjukare känsla i scroollarbete. Detta tillägg är överraskande eftersom realme X3 SuperZoom redan har en imponerande uppdateringshastighet på 120 Hz.

realme x3 superzoom actualizacion

Denna funktion finns i “Realme Lab” där företaget lägger till olika funktioner som kan vara i testfasen, även om de fungerar korrekt som Dualme-versionen av Realme-terminalerna. Exakt, denna korrigering fixar också ett känt fel med ljud, vilket blockerade tal när ett Bluetooth-headset var anslutet till LDAC-codec. En annan av de viktiga innovationerna som jag ser återspeglas är “Optimering av systemets energiförbrukning” så vi drar slutsatsen att enheten kommer att kunna hantera sina 4200 mAh bättre och förbättra dess autonomi.

Andra förbättringar

Övrig förbättringar som den här uppdateringen integrerar och att de officiella rapporterna om ändringsrapporter är:

  • Fixat tidsvisningsproblem
  • Optimerad strömbrytare för skärmens ljusstyrka i energisparläge
  • Flygplansläge optimerat så att Bluetooth-status inte påverkas efter att ha aktiverats

Som vanligt, den här uppdateringen kommer i satser via OTA. Vi är medvetna om att den tas emot i Indien av ägarna till enheten, men den kommer att lanseras globalt så snart Realme är säker på att inga signifikanta fel inträffar, en metod som är vanlig. Du kan dock alltid tvinga uppdateringen från Inställningar / System / Systemuppdateringar.