Realme X3 SuperZoom

Realme X3 SuperZoom: Video som visar sin kompletta design

Om du har läst vår webbplats de senaste veckorna kommer du att veta att vi nyligen talar mycket om nästa release av realme. Den som kallas realme X3 SuperZoom, kommer att bli verklighet snart, eftersom det kinesiska företaget avser att presentera det i Europa nästa vecka. Medan vi väntar har själva riket varit ansvarigt för att lugna nyfikenheten hos många användare och våra egna, och visar en video som en aperitif, där enheten burk ses i detalj.

Rytmen i realmekasten börjar ta fart. Det finns fler och fler enheter som företaget säljer i Spanien och som täcker olika prisklasser. Vid den här tiden kan användaren få en high-end som en riktig X50 Pro, eller starta ett billigare mellanklass som leds av den nya realme 6-familjen. Under tiden väntar vi på nästa stora lansering av företaget, av vilket Vi har sett olika läckor. Även om realme sparar huvudet överraskningar av realme X3 SuperZoom för dagen för presentationen, dess design är inte längre en hemlighet.

Realme X3 SuperZoom

Realme visar det på video

Företaget har återigen använt sociala nätverk för att lugna ångest hos många fans av företaget. De realme X3 SuperZoom blir verklighet den 26 maj kl 10:30 , vilket är när dess officiella presentation har ställts in. Signaturen försäkrar att den antar ett hopp i den fotografiska kapaciteten som visats fram till nu. I samma meddelande har Realme delat en video som aperitif där designen av terminalen kan bekräftas, som hade läckt ut vid tidigare tillfällen. En design som påminner om företagets senaste terminaler kan ses med fyra bakre kameror och en dubbel sensor fram. Dessutom bekräftas minst två färger: vitt och grönt.

Vi vet att du vill veta alla detaljer i # realmeX3SuperZoom nu. Så vi lämnar den här videon för att göra dig till …

Upplagt av Realme fredagen den 22 maj 2020

Många frågor

Vi har fortfarande många tvivel som kommer att lösas samma dag som det presenterades. Man tror dock att terminalen kunde levereras med en 6X optisk zoom och når 60X zoomfunktioner. Tidigare visade Realme en framåt med en nattfotografering, med en stjärnhimmel och detaljerna i Vintergatan. Detta antyder att den också kommer med någon typ av astrofotograferingsfunktion, som kommer att glädja älskare av natthimlen.

realme x3 superzoom presentacion

Tidigare läckor har visat att realme X3 SuperZoom kommer med en 6,6-tums LCD-skärm och FullHD + -upplösning, med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. När det gäller hjärnan har vi hört att den kommer med den allsmäktiga Snapdragon 865, men det skulle det var inte galen, se det med en Snapdragon 855+, som är full av kraft på alla fyra sidor och skulle tillåta mig att verkligen begränsa sitt pris. Man tror också att realme X3 SuperZoom Edition kan ha upp till 12 GB RAM och 256 GB lagringsalternativ, men det skulle vara mycket lönsamt att se ett lägre, med 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. Det kommer inte heller att vara halt i batterisektionen, som kan nå 4500 mAh och vara kompatibel med snabb laddning upp till 45W.