Redmi-Note-8-Notification-Problems-16

Redmi Note 8-meddelandeproblem: Hur man fixar det

De Redmi Note 8 har blivit Amazons bästsäljande mobil och i slutändan den första kontakten för många användare med MIUI, företagets Android-baserade anpassningsskikt. Som vanligt i de kinesiska telefonerna är det många som stöter på problem med aviseringar på mobilen på grund av en dålig konfiguration.

Och det är att MIUI erbjuder stora och varierade alternativ för att se varningar för applikationer på mobilen, med egna alternativ för låsskärmen som, som standard, är inaktiverade. Det här är varför appaviseringar visas inte på låsskärmen Redmi Note 8.Redmi-Note-8-Notification-Problems-16

Så här visar du meddelanden på Xiaomi mobil

Källan till problemet är Redmi Note 8 är att vi måste välja manuellt vilka applikationer vi vill visa varningar både i själva appen, som i meddelandecentret och på låsskärmen. För detta måste vi komma åt telefoninställningarna och leta efter aviseringsmenyn.

Här högst upp hittar vi de 3 alternativen som låter dig konfigurera de 3 sätt som Xiaomi har för att visa meddelandena från applikationerna.: Meddelanden på låsskärmen, flytande aviseringar och aviseringsikoner . Om du vill se varningar på alla tre sätt måste du aktivera alla tre lägena.

notificaciones redmi anmärkning 8

Nu måste du följa två steg inom vart och ett av alternativen:

  • Klicka på Format och välj Visa meddelandeinnehåll bland de alternativ som ger dig ett val.
  • Granska hela listan över installerade applikationer och välj en efter en alla de vars varningar du vill se i appens egen ikon, i meddelandecentret eller på låsskärm på din Xiaomi Redmi Note 8

Alternativ B

Om du har gjort alla dessa steg men fortfarande inte får meddelanden från WhatsApp eller någon annan app på din mobil måste du konfigurera dessa berörda appar korrekt. Det mest lämpliga är att öppna mobilinställningarna och välja menyn Applikationer. I det här avsnittet måste du välja alla applikationer du vill visa meddelanden på Xiaomi och markera alternativet ”Inga begränsningar”.

xiaomi redmi note 8t

Då måste du konfigurera de automatiska startbehörigheterna från mobil säkerhetsapp för var och en av dessa appar. Detta förhindrar att appar stängs när du låser din mobil och fortsätter att köra för att kunna visa varningar.

Om allt detta misslyckas rekommenderar vi att du testar Notch Notifications for MIUI-appen, som automatiskt replikerar alla varningar och meddelanden som tas emot på smarttelefonen innan du gör en hård återställning till mobilen.