Robobox: månatliga rutor för att enkelt lära sig att skapa robotar

Robobox: månatliga rutor för att enkelt lära sig att skapa robotar

Robotics är fantastiskt, men är det inte så svårt kommer du att säga? Robobox visar att det inte är det. Med sina Boxes som erbjuds till salu i 1 år tillåter Robobox dig att lära dig och sedan gå vidare i robotik tack vare träningssatser med progressiv svårighet. I prenumerationsboxläget anländer satserna varje månad till användarens hem och innehåller allt som behövs för att själva montera sin robot: 3D-tryckta delar, elektroniska komponenter och monteringsguider väntar entusiasten – även stor nybörjare – som inom några timmar kan bygga ett infrarött larm, en robotarm … upp till mycket mer sofistikerade maskiner!

Robobox 2 600x337

Men Robobox lämnar inte användaren ensam med instruktionerna för sin robot; varje abonnent har sitt medlemsområde online som ger tillgång till forum eller videoinnehåll, tillräckligt för att snabbt hitta en välgörenhetssjäl som kommer att kunna ge dig rätt råd att gå vidare. Denna anda av “robotics community” kommer att förvandla de “enkla” nyfikna till en aktiv entusiast och som därför inte kommer att sluta lära sig nya tips och tricks, ny kunskap, för att i slutändan bli en riktig Robot-Maker med en kunskap så djup som empirisk om vad robotik egentligen är.

ROBOBOX PLATS 0641 600x400

Det typiska innehållet i en Robobox Box: till vänster monteringshandboken, till höger komponenterna

Robobox låter dig också gå vidare eller lära dig programmering, för naturligtvis kan en robot programmeras: de lata kan komma in på Scratch, ett dedikerat språk, medan lärlingrobotar men mer eller mindre erfarna utvecklare kan använda C eller C ++.

Robobox 450x450

Utöver deras antagna pedagogiska aspekt erbjuder Robobox-kit också (och framför allt?) Att tillverka robotar som kommer att beröra nördens djupa själ: från robothund utrustad med en hinderdetektor till kommandot Fjärrstyrt från robotar eller sofistikerade drönare gör de projekt som erbjuds dig verkligen vill komma igång; och för var och en av de föreslagna robotarna finns all nödvändig utrustning i lådan!

Robobox 3 450x450

Eftersom robotik också är en fråga om nöje, och här är det en fråga om att lära sig att göra “coola” och till och med ibland användbara maskiner som man aldrig skulle ha trott att man en dag skulle kunna montera själv. Våra intresserade läsare kan gå till den här sidan för att välja mellan de tre prenumerationsformler som erbjuds, dvs. 23,99 € / månad i 3 månaders prenumeration (och därmed 3 rutor), 21,99 € / månad i 6 månader och slutligen € 19,99 / månad i 12 månader. Så är du redo att bli en Roboboxer ?