roku-premiere-streaming-player-1

Roku: översvämning av strömmande minilådor, inklusive billiga 4K TV-lådor

Amerikansk tillverkare Roku har precis presenterat en översvämning av nya strömmande lådor; inte mindre än fem minilådor har tillkännagivits Roku Express, Roky Express +, Roku Premiere, Roku Premiere + och Roku Ultra, som därför går med i Roku Streaming Stick. Phew.

new-roku-lineup-640x320

Detta nu mycket diversifierade sortiment har ett specifikt mål: potentiellt att nå alla kategorier av användare, inklusive de mindre lyckliga; kostar endast Roku Express 29,99 dollar (strömmande i 1080p) och Express + med komposituttag och A / V-kabel erbjuds på 39,99 USD.

roku-premiär-streaming-spelare-1

Men Roku: s stora hit är utan tvekan tillkännagivandet av Roku Premiere respektive Premiere + 79,99 och och 99,99 dollar), som tillåter a 4K-streaming och 60 bilder / sekund ! Premiere + kan till och med leverera bilder med HDR-bearbetning! Till detta pris blir 4K uppriktigt tillgängligt.

roku-ultra

Den höga änden är upptagen av Roku Ultra, som för $ 129 erbjuder 4K vid 60 fps men även Dolby Digital Plus-stöd samt en röstsökningstyp Siri. Tillgången till dessa nya lådor är fastställd till 9 oktober. De Chromecast, Apple tv och andra medieboxar har plötsligt tagit lite ålderdom …