PDF

Så här återställer du en skadad PDF: program och webbplatser

I de flesta fall är det svårt att veta orsaken till vilken en fil kan skadas, särskilt när det är en fil som vi har fått och att vi inte är skaparna. Ett strömavbrott, ett systemfel, eventuellt virus eller skadlig kod kan vara ansvarig för att en fil skadas, men vi kan alltid försöka återställa den med ett av de verktyg som är särskilt utformade för den.

Det finns många program som lovar återställa en korrupt fil Vi måste dock vara försiktiga när vi ska använda denna typ av program, eftersom många av dem är viruspåståenden och vi lätt kan smittas. Speciellt för dem som lovar att återställa filer gratis.

PDF

Nu när vi pratar om att återställa en skadad PDF-fil är sanningen det Återställningsverktygslåda för PDF är en av de mest pålitliga och lättanvända applikationerna. Nu, nästa sak vi kommer att fråga är kostnaden för det. Tja, även om det kan verka överraskande, är sanningen att det är en programvara till ett mycket överkomligt pris och också ger oss möjlighet att bara betala för varje filåterställning.

På detta sätt är det inte nödvändigt att köpa en licens om vi bara vill använda den i rätt tid. Dessutom, som vi kommer att se nedan, är det möjligt att prova verktyget gratis att kontrollera resultaten innan något annat.

Steg för att återställa en skadad PDF med Recovery Toolbox för PDF

Det första vi måste göra är att ladda ner och installera verktyget på vår dator, något vi kan göra helt gratis från följande länk, ladda ner Recovery Toolbox för PDF.

När nedladdningsprocessen är klar dubbelklickar vi på filen som har sparats på vår disk för att fortsätta med installationen. I ett par mycket enkla steg har vi installerat verktyget utan större problem. Nu kan vi starta det på vårt skrivbord.

recuperar PDF dañado

Som vi kan se har den ett mycket enkelt och intuitivt gränssnitt att hantera. För att återställa en skadad PDF-fil är det första vi måste göra att välja eller ange filens namn och sökväg vi vill återhämta oss och klicka på Nästa. För ett ögonblick kommer applikationen att skanna dokumentet och visa oss ett nytt fönster där vi kan ange resultatfilens namn.

recuperar PDF dañado

Klicka igen på Nästa så blir det när vi kan välja utgående PDF-filversion . I samma ögonblick kan vi också ange om vi vill att filen ska komprimeras för att minska dess storlek och därmed tiden som processen kommer att pågå.

recuperar PDF dañado

Slutligen klickar du på Spara-knappen så börjar den skadade PDF-återställningsprocessen automatiskt. Om allt går bra visas en sammanfattning av de utförda uppgifterna och ett meddelande i gränssnittet för återställningsverktygslåda för PDF om filen har återställts korrekt . När du klickar på Slutför kommer vi att bli tillfrågade om vi vill avsluta återställningen. Nu kan vi gå till vald rutt, kontrollera om utdatafilen har sparats och om den har återställts korrekt.

recuperar PDF dañado

Även om det är möjligt att testa verktyget gratis, är dess funktionalitet begränsad. Nu kan vi köpa en licens för personligt bruk för icke-kommersiella ändamål för en pris på $ 27 . Som vi nämnde tidigare är det naturligtvis också möjligt återställa en skadad PDF från webbläsaren och betalar bara för varje återhämtning.

Hur man återställer en skadad PDF från webbläsaren

Recovery Toolbox för PDF har också en onlineversion som gör att vi kan återställa PDF-filer från webbläsaren. För att göra detta måste vi helt enkelt följa den här länken till verktygets officiella webbplats och välj den skadade filen som vi vill återställa. Därefter måste vi också ange vår e-postadress och en säkerhetskontroll.

Klicka på Nästa steg så börjar processen automatiskt med att skanna och återställa den skadade PDF-filen. När du är klar kommer verktyget att erbjuda oss möjligheten att se en demo av den återställda versionen av filen . Om allt är korrekt kan vi fortsätta med processen för att komma åt din nedladdning.

recuperar PDF dañado

Slutligen måste vi betala det belopp som begärs av Recovery Toolbox för PDF och omedelbart får vi ett e-postmeddelande med länk som ger oss tillgång till nedladdningen av filen. Som vi kan se behöver vi den här gången bara betala för varje återhämtning ( $ 10 vardera) och det kommer inte att behöva skaffas en licens för verktyget.