Batarang

Säkerhet: Flygbolagen har problem med … Batarangs

Under dessa särskilt oroliga tider är det inte konstigt att flygbolagen intensifierar sina säkerhetsåtgärder. Trots ett mycket mer “spänt” sammanhang och upprepade varningar om vad som kan accepteras (eller inte) i handbagage, försöker många passagerare fortfarande att ha trubbiga föremål (knivar, saxar, skär) med sig. i god tro och utan avsikt att begå något brott a priori.

Batarang 3

Batarang 1

Några exempel (ovan och nedan) på anfall som TSA gjort vid incheckningen av vissa flygningar

De TSA, den administration som ansvarar för transportsäkerhet till Förenta staterna, listor på hans konto Instagram några ganska häpnadsväckande anfall återhämtade sig efter sökningar i handbagage. Det är uppenbart att de senaste åren har fler och fler passagerare försökt ta tillräckligt med saker under sin flygning. nördmen som ändå kan fungera som särskilt farliga vapen: av Batarangs. Batarang är ett vapen från en imaginär start, det som Läderlappen att neutralisera fiender på avstånd. Men nu erbjuder många små företag metallkopior av detta objekt, kopior som kan jämföras med alla kategori D-vapen (stickande).

Batarang

Batarang 2

Det räcker dock att placera Batarangs i en resväska i lastrummet så att de sedan får tillstånd utan problem, men uppenbarligen kämpar meddelandet för att komma igenom …