Galaxy Note 7 Avant

Samsung avbryter (tillfälligt) produktionen av Galaxy Note 7

En bra sak gjort. Samsung har beslutat att stoppa produktionen av sin Galaxy Note 7 efter de olika modellerna som tog eld den senaste veckan, även om de är ersättningsmodeller. Dessa smartphones hade ett nytt batteri som inte skulle explodera, en serie tester utfördes för att säkerställa. Det var ett misslyckande, vilket bevisas av dessa explosioner.

Galaxy Note 7 Front

Yonhap-byrån rapporterar att nyheterna tillkännagavs internt hos en leverantör av Samsung. En av fabrikerna till den koreanska tillverkaren, som ligger i Vietnam, är särskilt utpekad, den ansvarar för transporter som skickas till hela världen. Dessutom arbetar Samsung med tillsynsmyndigheter i USA, Korea och Kina för att undersöka de exploderande Galaxy Note 7s.

Tillkännagivandet om avstängning av produktionen kommer några timmar efter att de amerikanska operatörerna har avbrutit försäljningen. AT&T, Verizon och T-Mobile har meddelat att de inte längre säljer och / eller handlar med Galaxy Note 7s från och med idag.

Vi vet ännu inte hur länge Galaxy Note 7 inte längre kommer att produceras: dagar? Veckor? Samsung säger ingenting än. Officiellt skulle Galaxy Note 7 återgå till försäljning i slutet av månaden i Europa, men för tillfället har det inte fått en bra start.