Galaxy Note 7 Avant Ecran

Samsung bekräftar att en Galaxy Note 7 med 6 GB RAM och 128 GB lagring kommer att finnas

Rykten hade nämnt det, bekräftar Samsung idag. Faktum är att en Galaxy Note 7 med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme verkligen kommer att finnas tillgänglig.. Under presentationen av smarttelefonen som har en 5,7-tums skärm och en penna meddelade tillverkaren att endast en modell skulle säljas i världen med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme.

Galaxy Note 7 framskärm

Det finns dock en sak att tänka på: modellen med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme kommer bara att finnas i Kina. Samsungs mobilchef Koh Dong-jin förklarade att den kinesiska marknaden innehåller många tillverkare och därför hård konkurrens. För att försöka konkurrera och få kineserna att vilja köpa Galaxy Note 7 har Samsung därför beslutat att erbjuda lite mer när det gäller komponenter.

Hur krävs det för att förvärva den här modellen? Det kommer antingen att vara nödvändigt att importera det genom att köpa det på Internet eller hoppas att Samsung en dag kommer att erbjuda det i andra länder. Det verkar inte vara planerat just nu, men dörren är inte helt stängd enligt de ord som Samsung Mobils president släppte.

I Frankrike kommer Galaxy Note 7 med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme att finnas tillgängligt i början av september till ett pris av 849 euro.