Samsung släppte 31 smartphones 2016 (och det är långt ifrån den enda med många kopior)

Samsung börjar ersätta Galaxy Note 7

Långsamt, men säkert, börjar Samsung ersätta användarnas Galaxy Note 7s. Ett av de första länderna som berörs är Kanada, flera användare har fått instruktioner från Samsung att skaffa en ny modell.

galax-not-7

I ett brev tackar Samsung kunderna som gick med i inbytesprogrammet och tillägger “Vi skickar gärna din nya enhet till dig”. Tillverkaren noterar att användare som har tagit en garantiförlängning måste gå till varumärket där den ursprungliga Galaxy Note 7 köptes för att den nya ska beaktas. De som inte har tagit ut en förlängd garanti har inget att göra.

Samsung listar sedan de platser där den ursprungliga Galaxy Note 7 kan släppas. “Det är viktigt att returnera din enhet till Samsung”, anger bokstaven. “Vi är fast beslutna att se till att din inlösenprocess är transparent och att din upplevelse med Samsung-varumärket överträffar dina förväntningar som en uppskattad kund.”, kan vi fortfarande läsa.

Samsung Canada fick bollen att rulla och flera användare har redan fått sin nya Galaxy Note 7. De andra länderna bör följa inom de närmaste dagarna. Som en påminnelse måste franska användare ringa Samsung för att initiera en utbytesförfrågan genom att ringa.