Galaxy Note 7: orsaken till bränderna avslöjas i slutet av året

Samsung dödade Galaxy Note 7 eftersom den inte förstår var problemet kommer ifrån

Som alla vet har Samsung beslutat att överge sin Galaxy Note 7 för gott. Produktionen stoppas, liksom försäljningen. För många modeller har tagit eld och exploderat, även ersättningsmodeller som ska vara säkra. Men varför har inte Samsung försökt hitta källan till problemet? Det är enkelt: ingenjörerna kan inte hitta ursprunget till explosionerna.

160902161818-02-samsung-galaxy-burnt-phone-note-7-exlarge-tease1

New York Times rapporterar att Samsung har bett flera hundra ingenjörer att undersöka saken i ett försök att reproducera problemet och tvinga en Galaxy Note 7 att ta eld och / eller explodera. Målet var att fastställa problemets ursprung för att rätta till det, och särskilt att veta om en programuppdatering eventuellt kan vara tillräcklig eller om det var nödvändigt att ändra en komponent.

Ursprungligen var problemet verkligen med batteriet. Men det här problemet skulle lösas med de nya ersättningsmodellerna. Flera användare såg dock deras modell fånga eld och Samsung kan inte förklara det, inte ens idag.

Enligt en första expertis från Korea Electronics Technology Institute skulle problemet inte komma från de nya batterierna, de verkar vara korrekta. Det är troligt att Samsung och andra företag kommer att fortsätta att undersöka det under de närmaste veckorna, även om Galaxy Note 7 upphör.