Galaxy Note 7 toutes ses caractéristiques

Samsung Galaxy Note 7: ett tillkännagivande den 2 augusti

Galaxy Note 7 presenterades den 8 augusti

Läckage på Galaxy Note 7 har ökat de senaste veckorna. Vi vet nu att det kommer att presenteras av Samsung den 2 augusti.

SamMobile-webbplatsen fick fotot av en inbjudan till en Galaxy Unpacked-händelse. Det kommer att äga rum den 2 augusti och det kommer utan tvekan att beröra Galaxy Note 7 och dess vän Galaxy Note 7 Edge. Konferensen äger rum i New York och sänds på Youtube.

Galaxy Note 5 presenterades den 13 augusti 2015. Samsung kunde därför avancera datumet för sin Unpacked Event i år. Det fungerade ganska bra för Galaxy S7.

Vad ska vi förvänta oss?

Fotoet ger oss några indikationer. Figuren i form av en “Z” multiplicerad kan symbolisera version 7 av Galaxy Note och dess olika variationer. Meddelandet nedan “Nästa kant är precis runt hörnet” bekräftar förekomsten av Galaxy Note 7 Edge.

För rekordet bör Galaxy Note 7 ha en 5,8-tums QHD-skärm, en Snapdragon 823 eller en Exynos 889, 6 GB RAM, minst 32 GB lagringsutrymme som kan utökas via microSD, en irisskanner, en USB-C och ett 4000mAh batteri.

Den här gången är det rätt. Samsung reviderade sin kopia. De Galaxy Note 7 och hans följeslagare kommer att släppas i Frankrike och Europa. Det återstår att se när och hur mycket.