Galaxy S10 Capteur Empreinte Sous Ecran 1024x576

Samsung Galaxy S10: fingeravtryckssensor blir snabbare med uppdatering

Samsung erbjuder en uppdatering för sin Galaxy S10 och Galaxy S10 + som gäller fingeravtryckssensorn. Detta ligger under skärmen och kritiseras av kritiker som värre än det som hittills har använts. Samsung har just förbättrat sin effektivitet.

Galaxy S10 1024x576 Fingeravtryckssensor under skärmen

Uppdateringen är inte särskilt tung: den väger bara 6,9 MB. Samsung ger inga detaljer förutom att det gäller fingeravtryckssensorn. Det är först efter att uppdateringen har installerats som användare märker en förbättring av tiden för att känna igen fingeravtrycket och per definition låsa upp smarttelefonen.

Enligt feedback från användare på Reddit har uppdateringen rullats ut till flera europeiska länder, inklusive Tyskland, Polen, Storbritannien och Nederländerna. Det är inte omöjligt att andra länder, som Frankrike, också är oroliga idag. Om så inte är fallet måste vi vänta på att de kommer att komma igång under de närmaste veckorna för att nå alla användare.

Uppdateringen är tillgänglig från Galaxy Store och inte som en systemuppdatering. För att få det måste du öppna applikationen Galaxy Store, klicka på de tre små punkterna längst upp till höger, välj “Min sida” och sedan “Uppdatera”.