Samsung Galaxy Alpha arrêté

Samsung Galaxy S6: den första informationen?

Samsung Galaxy S6 på AnTuTuRykten om ankomsten av Samsung Galaxy S6 i början av nästa år är mer och mer ihållande.

Galaxy S6 skulle till och med ha dykt upp på AnTuTu-webbplatsen. Med tanke på den nedslående försäljningen av Galaxy S5, skulle Samsung ha kastat ut sitt släppschema lite och flyttat lanseringsdatumet för Galaxy S6.

Ledarna för det koreanska företaget hade i tidigare uttalanden lovat att granska sin strategi och erbjuda en ny typ av smartphone. Rykten om att Galaxy S6 släpptes i början av 2015 kanske inte är så snygg.

En smartphone med kodnamnet SM-G925F har setts på testplatsen AnTuTu. Det skulle vara den europeiska varianten av mobil. Denna typ av prestandatest ger oss alltid möjlighet att upptäcka lite teknisk information om smartphones innan den officiella utgåvan.

Samsung Galaxy S6 skulle därför vara utrustad med en 5,5-tums skärm med en upplösning på 2560 x 1440 pixlar. Den har samma diagonal som Galaxy Note 2. Den drivs av en 8-kärnig 64-bitars Exynos-processor. En modell med en Snapdragon 810-processor kan också se dagens ljus, men Qualcomm har tillverkningsproblem som kan försena lanseringen.

Smarttelefonen har 3 GB RAM-minne och 32 GB lagringsutrymme. De bakre och främre kamerorna är 20MP och 5MP. Samsung Galaxy S6 bör också använda vissa element i designen av Galaxy Alpha, förmodligen hela eller delar av metallskalet.

En Galaxy S6 Edge borde också se dagens ljus.

Via: PhoneArena