Samsung Galaxy S6 invitation au MWC 2015

Samsung Galaxy S6: några tekniska specifikationer bekräftade

Samsung Galaxy S6-teckenRykten om Samsung Galxy S6 växer när MWC-showen närmar sig. Ny information om dess tekniska specifikationer har dykt upp i källkoden på en Samsung-webbplats.

Rykten ger Galaxy S6 de högsta tekniska egenskaperna. För en gångs skull är det inte anonyma källor som destillerar denna information, den kommer indirekt från det koreanska företaget. Skärmupplösningen på Galaxy S6 har bekräftats av smarttelefonens “User Agent Profile”. Denna typ av webbplats samlar vanligtvis information för att optimera visningen av webbinnehåll på en enhet.

Denna profil bekräftar närvaron av en 2K Quad HD Super AMOLED-skärm med en upplösning på 1440 x 2560 pixlar. (LG G4 borde också ha en med den här definitionen.) Galaxy s6 ska alltid ha en fysisk knapp men den ska ha olika funktioner.

Smarttelefonen skulle använda samma fotosensor som Galaxy Note 4. Vi förväntade oss en 20 MP-kamera men enligt webbplatsen har den 16 MP. Det bör också ha en optisk bildstabilisator. För tillfället är detta den information som avslöjas av denna “User Agent-profil”.

Andra rykten tyder på att Galaxy S6 kommer att ha den senaste Samsung Exynos 7 Octa-processorn, 3 GB RAM, en 5MP främre kamera och varför inte en flexibel skärm.

Via: Slashgear