Galaxy S7 Lecteur Empreintes

Samsung lovar Galaxy S7 kommer inte att explodera som Galaxy Note 7, trots några fall

Samsung vill lugna sina användare om Galaxy S7 efter det fiasko som Galaxy Note 7. upplevde. Tillverkaren har utfärdat ett kort pressmeddelande om “Galaxy S7-familjen” för att citera det. Han påpekar att det inte har funnits några fall där batteriet har orsakat ett problem.

Galaxy S7 fingeravtrycksläsare

Varför denna anmärkning? Av två skäl. Den första är helt enkelt försäljning. Nu när Galaxy Note 7 har upphört hoppas Samsung behålla kunder som kan vända sig till Galaxy S7 Edge, en modell med en liknande skärmstorlek och ett böjt utseende på båda sidor. Genom att lugna kunder hoppas Samsung kunna öka försäljningen av Galaxy S7 / S7 Edge.

Den andra punkten är lika viktig. Detta pressmeddelande kommer efter att några isolerade fall har dykt upp de senaste veckorna på sociala nätverk eller forum. Vissa användare visar Galaxy S7 som har tagit eld, utan någon uppenbar anledning enligt dem. Samsung noterar att det måste återställa enheterna i fråga för att avgöra orsaken.

Var inte rädd om du funderar på att köpa en Galaxy S7. Det finns till 699 € (officiellt pris) hos Darty, Fnac eller Boulanger. Vi kan nu falla till 500 euro hos en Amazon-återförsäljare och någon annanstans. Även om det släpptes i mars förra året är det fortfarande en av de bästa smartphonesna 2016.