Samsung lugnar Galaxy S7-användare efter Galaxy Note 7-explosioner

Samsung lugnar Galaxy S7-användare efter Galaxy Note 7-explosioner

Galaxy Note 7 är definitivt begravd för att fånga eld och explodera i för många användare. Men hur är det med andra smartphones från Samsung? De har inget särskilt problem på denna nivå, men tillverkaren vet att han måste lugna majoriteten av användarna. För många användare som inte är intresserade av högteknologiska nyheter är ”Samsung-smartphones i allmänhet” ett problem och inte bara Galaxy Note 7.

meddelande-samsung-lugnar-galax-s7

För att lugna alla skickar Samsung för närvarande en varning till alla användare som är utrustade med en Galaxy S7, den andra avancerade smarttelefonen från Samsung. ”Din Galaxy S7 är inte en påverkad enhet. Galaxy S7 kan inte återkallas. Du kan fortsätta använda din enhet normalt » kan vi läsa i meddelandet. Samsung kommer sannolikt att skicka samma meddelande till Galaxy S7 Edge-ägare.

Det här meddelandet kan verka onödigt för vissa avancerade användare, men kom ihåg att allmänheten kanske inte kan skilja det. När allt kommer omkring har Galaxy S7 och Galaxy Note 7 nummer 7 gemensamt, vilket kan vara förvirrande.

Om du har en Galaxy S7: kom inte i panik. Denna modell släpptes i mars förra året och visar inte något särskilt problem med batteriet.