Samsung förnekar rykten om försäljning av en renoverad Galaxy Note 7 i Indien

Samsung ska avaktivera defekt Galaxy Note 7 i slutet av månaden

Med nu utbytesprogrammet rekommenderar Samsung att man inte längre använder Galaxy Note 7 medan man väntar på att få en modell med ett batteri som inte är defekt. Om vissa är frestade att behålla sin mobil och använda den trots återkallelsen bör den koreanska tillverkaren snabbt sätta dem i ratten.

Galaxy-Note-7-kommer-att-kunna-möta-den-höga-efterfrågan-

Om du har en Galaxy Note 7 uppmanar Samsung dig starkt att kontakta kundtjänst på 01 48 63 00 00 och sedan välja 0-knappen på din telefon för att få mer information om utbytesprogrammet.

I väntan på att detta ska göras förbereder Samsung redan sina planer för uppföljaren eftersom en reddit-användare enligt uppgift har kontaktats av koreanen. Enligt information från användaren planerar tillverkaren att inaktivera alla defekta Galaxy Note 7 från 30 september för att undvika explosionsrisk.

Kunder uppmanades sedan att kontakta kundservice för att byta terminal medan deras smartphone skulle bli oanvändbar. Om du var frestad att behålla din Galaxy Note 7 trots återkallelsen, måste du gå igenom växelrutan för att fortsätta att njuta av mobilen och dess funktioner.