Samsung Galaxy Note 7 Officiel Avant Arriere

Samsung släpper en teaser för Galaxy Note 7, några dagar före presentationen

På tisdag kommer Samsung att avslöja Galaxy Note 7 officiellt vid en konferens som planeras i New York. För att få varumärkesfans att vänta sändes en teaser på Samsungs koreanska YouTube-kanal.

Smarttelefonen visas inte (naturligt), men några ledtrådar presenteras. Samsung föreslår starkt en fingeravtryckssensor med närbilden på fingret i början av videon, samt en upplåsning med en gest. Retinalskannern presenteras inte här, Samsung reserverar presentationen för nästa tisdag. Rykten säger att upplåsning med ögonen tar bara 0,22 sekunder.

Därefter kan vi se en fast telefon kastas ner i vattnet. Här föreslår Samsung att Galaxy Note 7 kommer att vara vattentät med IP68-standarden, som Galaxy S7. Det är bra att notera att detta blir den första Galaxy Note som är vattentät. Slutligen slutar Samsung med serien med siffror 0, 1, 2, 3, 4 och 5. Istället för en 6 finns det ett frågetecken. Detta är normalt, eftersom det kommer att vara Galaxy Note 7 och inte Galaxy Note 6. Samsung vill harmonisera sina intervall, med vetskap om att den senaste Galaxy S är Galaxy S7.

Vi ses på tisdag för den här modellen som kommer att bli en riktig racing beta, med en mycket stor skärm och en penna.