Galaxy Note 7 Avant S Pen

Samsung varnar: Galaxy Note 7-lagren kommer att vara begränsade i Europa

Har Samsung underskattat efterfrågan på sin Galaxy Note 7? Tillverkaren har angett att ett begränsat antal smartphones är tillgängliga för förbeställning för användare i Europa. Han håller flera exemplar för återförsäljare, men även de senare kommer att ha begränsat lager vid lanseringen (2 september för Frankrike och andra europeiska länder).

Galaxy Note 7 Front S Pen

Vid tidpunkten för denna artikels publicering finns alla tre varianter av Galaxy Note 7 (svart modell, blå modell och silvermodell) tillgängliga och lagret finns kvar. I Storbritannien är två modeller redan slut i lager, även om förbeställningar lanserades igår.

Det måste sägas att Galaxy Note 7 har allt. Flera media (främst amerikanska), som kunde testa tack vare en kopia från Samsung, är alla överens: detta är verkligen den bästa avancerade smarttelefonen med en stor skärm. Det slår konkurrensen, oavsett om Apple med sin iPhone eller andra tillverkare.

Galaxy Note 7 är inte billig, nämligen 849 euro utan paket. Men trots allt har den en 5,7-tums QHD-skärm, Exynos 8890-processorn, är vattentålig och mer. Om du vill förbeställa det kan du prova en av återförsäljarna nedan.