Z2 Tizen

Samsung Z2: presentationsvideon för smartphone läckte ut

Återigen var rykten bra om Samsungs nästa smartphone. Kallas Z2, mobilterminalen har precis presenterats av en officiell presentationsvideo medan meddelandet ännu inte har ägt rum.

Z2 Tizen

Som vi kunde se från tidigare bilder kommer Samsung Z2 att drivas av Tizen, det mobila operativsystemet hemma. Om den koreanska tillverkaren fortfarande inte har vågat ta språnget med sitt mobila operativsystem, lämnar den inte det och fortsätter att utveckla det för mindre marknader.

Under tiden tillåter den officiella presentationsvideon oss att upptäcka terminalen från alla vinklar och du kan titta på den just nu nedan. Samsung Z2 ska ha en 4-tums AMOLED-skärm, en 1,5 GHz fyrkärnig processor, 1 GB RAM och 8 GB lagringsutrymme.

Vi borde också kunna räkna med en 5 megapixel digital bakkamera kontra en 0,3 MP främre kamera, ett 1500 mAh batteri och de förinstallerade WhatsApp & Facebook-apparna. Koreanens smartphone förväntas initialt i Sydafrika och Indien.

Troligtvis kommer Samsung Z2 att begränsas till lanseringar i Sydafrika och Indien. Med produktvideon som redan har lagts ut online är vi förmodligen inte så långt borta från den officiella avtäckningen av telefonen.