Samsungs Penta-kamera för att debutera på Galaxy A72

Samsungs Penta-kamera för att debutera på Galaxy A72

Samsung A-serien slutar inte ge oss överraskningar och glädjeämnen, vid mer än ett tillfälle har vi redan sett hur de integrerade avancerade funktioner i sina modeller och det verkar som om nästa generation kommer att fortsätta att vara så. De Samsung Galaxy A72 kommer att ändra fotografering i mellanklassen med kameror som engagerar sig i önskemål hos de mest krävande genom att lägga till ytterligare ett och välbehövligt objektiv.

Samsungs Penta-kamera för att debutera på Galaxy A72

Nuvarande Samsung Galaxy A71 är praktiskt taget en fullfjädrad high-end och erbjuder fyra kameror som uppfyller allt du behöver: huvudsensor, vidvinkel, makroläge och djupgivare, men det finns säkert något du saknar. Detta kommer att vara vad den Galaxy A72-kamera kommer att lägga till, som det har varit känt från Sydkorea i de första läckorna av en smartphone som kommer fram i slutet av detta år eller i början av nästa.

Teleobjektiv och fem kameror på Galaxy A72

Hittills hade de fem kamerorna inte sett i någon Samsung-modell, vilket är en överraskning och kan ge oss ledtrådar om vad vi kommer att se i Samsung Galaxy S21. I andra märken finns det också mycket få modeller som har gått med i penta-kamera och detta kan öppna vägen för en teknik som är här för att stanna.

Samsung Galaxy A71

Enligt vad som har lärt sig kommer kamerakonfigurationen som kommer att läggas till Galaxy A72 vara den optiska zoomen, så att vi kan fånga foton och videor längre bort utan förlust . Vid andra tillfällen har djupgivaren tagits bort för att lägga till detta, men den här gången kommer de att existera tillsammans. Vi visar dig de egenskaper som vi kan hitta i deras kameror, och belyser att den nya linsen med upp till 3 ökar:

  • 64 Mpx huvudsensor.
  • 12 Mpx sensor för ultra vidvinkel.
  • 8 Mpx-sensor för 3x teleobjektiv.
  • 5 Mpx-sensor i makrolinsen.
  • 5 Mpx djupgivare.
  • 32 Mpx främre kamera.

Optisk stabilisator som ett utmärkt tillskott

För några veckor sedan lärde vi oss också att Galaxy A72 kommer att innehålla en optisk stabilisator, något som kommer att vara mycket nödvändigt när du använder zoom med tre ökningar så att foton och videor inte skakas. Med dessa förändringar integrerar Samsung en stor revolution i mellanklassen och slår tabellen mot resten av konkurrenterna.

OIS en las cámaras de los Sony Xperia.

Vi måste vänta på alla detaljer, men kamerautrustning av nästa Samsung-stjärna i mellanklassen riktade mycket högt. Vi hoppas att den optiska stabilisatorn i sig kombinerat med den elektroniska stabilisatorn gör att människor kan njuta av filminspelningar med liten ansträngning.