Twitter testar ett system för att lägga tweets åt sidan och hitta dem senare

#SaveTwitter: Twitter förnekar rykten om att det stängs nästa år

Ett galet rykte har uppstått idag: stängningen av Twitter för 2017. En hashtag skapades för tillfället, nämligen #SaveTwitter som togs upp av ett ganska stort antal användare över hela världen.

Twitter-logotyp

Inte överraskande är denna information varken mer eller mindre än ett bluff. “Det finns absolut ingen sanning i detta”, sa en Twitter-talesman till Reuters. Varför skulle Twitter stänga sina dörrar när det inte har någon anledning? Det sociala nätverket har 313 miljoner användare och omsätter flera hundra miljoner dollar (till exempel 602 miljoner under det senaste kvartalet).

Men var kommer detta rykte ifrån? Om vi ​​ska tro vissa meddelanden som publicerats av användare, kom det från en användare som klagade över att ha fått meddelanden om förolämpningar och liten reaktion från Twitter.

I vilket fall som helst trodde marknaderna inte på det. Om vi ​​baserar oss på Twitter: s handling på börsen är det 19,73 dollar vid publiceringen av artikeln, en ökning med 2,76% sedan öppnandet. Så oroa dig inte: Twitter stänger inte sina dörrar.