SFR: större internetavbrott pågår i flera regioner

SFR erbjuder gratis TV-kanaler och lovar “Internet-åtkomst för alla”

SFR talade om den aktuella situationen i landet och gjorde några tillkännagivanden, särskilt med en “Internetåtkomst för alla” enligt honom och TV-kanaler som erbjuds kunderna.

SFR-logotyp 1024x511

Operatören med den röda logotypen säger i ett uttalande som vill “Svara på de tvingande förutsättningarna för denna oöverträffade situation för landet” och “Anta sin viktiga roll som teleoperatör i fransmännens liv”. Det är av den anledningen som “De tekniska grupperna är fullt mobiliserade för att garantera kvaliteten på telekommunikation och stabiliteten hos nätverken och kundtjänstens, organiserade för att tillgodose förväntningarna hos allmänheten eller professionella kunder”. De nödvändiga åtgärderna vidtas därför för att säkerställa att alla huvudsakliga användningsområden är funktionella, såsom att ansluta räddningstjänster, sjukhus, vårdpersonal och tillåta distansarbete under goda förhållanden.

Sedan kommer den del som är tillägnad TV. Alla prenumeranter på SFR-fasta erbjudanden kan dra nytta av “Plus Jeunesse” -paketet, som består av några tecknade kanaler och animerade filmer för barn, under en period av en månad från aktivering: Canal J, Cartoon Network, Nickelodon, Nickelodon Junior, Nickelodon Teen, Nickelodon +1, Tiji, Disney Channel, Disney Channel +1, Boing, Toonami och Boomerang. Paketet “Entertainment & Discovery” erbjuds också. Den innehåller flera kanaler att hitta på den här sidan.

Det finns en viktig punkt här: Till skillnad från andra operatörer som erbjuder innehåll meddelar SFR att det är upp till kunderna att göra anspråk på gratiskanaler. De måste gå igenom SFR & moi-applikationen eller på kundområdet från sfr.fr.