sfr-smartphone-forever

SFR tillkännager Smartphone Forever, sitt mobiluthyrningserbjudande

SFR tillkännagav idag ett nytt program som heter Smartphone Forever. Det erbjuder att hyra en smartphone med månatliga avbetalningar, samtidigt som den erbjuder att byta smartphone varje år.

sfr-smartphone-för alltid

I ett pressmeddelande förklarar SFR att de vill svara på användningen av sina tekniskt kunniga kunder som regelbundet vill byta mobil utan att spendera för mycket. Det är av den anledningen att det erbjuder mobiluthyrning, SFR-kunder kan nu få tillgång till ett urval av premiumterminaler utan bidrag och ändra dem varje år för att dra nytta av den senaste tekniken.

För lanseringen av detta program kommer SFR-kunder att kunna hyra iPhone 7 eller iPhone 7 Plus från imorgon från 25 € / månad utan ett initialt bidrag. Galaxy S7 och S7 Edge finns också. Detta hyreserbjudande finns tillgängligt på ett urval av mobiler under en period av 24 månader och är tillgängligt från en Power 20Go-plan.

Vad händer efter den 12: e månaden? Kunden kan byta mobil utan extra kostnad och dra nytta av de senaste terminalerna. Nästa år kan han till exempel ha iPhone 8 eller Galaxy S8. Uppenbarligen måste du returnera den nuvarande mobilen “i gott skick” (enligt SFR) och ta ut ett nytt hyresavtal. Förutom smarttelefonen kan kunden teckna en försäkring som garanterar mot oavsiktligt brott, stöld och oxidation.

All tillgänglig information och smartphones finns på SFR: s webbplats.