Självmordsgrupp: en kritisk sjunkning, men i slutändan en kassakassett

Självmordsgrupp: en kritisk sjunkning, men i slutändan en kassakassett

Kan en dålig film eller till och med total gödsel verkligen träffa box office? Visst, och det går inte från igår (Transformers, oberoende dag, etc…); men i fallet med Självmordsgrupp, kunde det stora klyftan inte vara mer total mellan kritiken, enhälligt när det gäller att spika filmen i kärnan, och filmens offentliga framgång, som tjänade nästan $ 135 miljoner under den första helgen av verksamheten, vilket helt enkelt är det absoluta rekordet för augusti!

självmordsgrupp-foto-5645c81685b6b

Filmen David Ayer passerar alltså framför de andra mästarna i augusti, antingen Galaxens väktare (94 miljoner på en helg) eller till och med Dead Pool (132 miljoner dollar); under året är Suicide Squad fortfarande ett stenkast från Läderlappen mot Stålmannen, som hade samlat sig 166 miljoner dollars under lanseringshelgen!

Globalt vann Suicide Squad inte mindre än $ 267,1 miljoner, vilket fortfarande är den 19: e bästa start för American Box Office. Med produktionskostnader på totalt 175 miljoner dollar betyder det att filmen redan är lönsam! Faktum kvarstår att denna framgång i teatrarna inte säger något om allmänhetens verkliga vidhäftning till den föreslagna filmen; om vi var tvungna att hålla oss till de många åsikter som publicerades Facebook och Twitter, trenden verkar verkligen väga på sidan av kastet av mogna tomater; åsikterna är faktiskt ofta mycket negativa eller till och med spröda, vilket kan komma att få en inverkan på närvarosiffrorna under de kommande veckorna.