IPhone-användare, här är ett enkelt tips att göra varje vecka

Ska du installera iOS 13.6.1?

Ska du installera iOS 13.6.1?

Jag har använt iOS 13.6.1 i en vecka nu. Gjorde detta min iPhone instabil? Slukar uppdateringen mitt batteri i astronomisk takt? Det fanns bara ett sätt att ta reda på det: ställa in det och använda det i en vecka. Och det är vad jag gjorde.

Vid första anblicken är iOS 13.6.1 en ganska liten uppdatering, både vad gäller storlek och volym på lappanteckningar. Den innehåller inga säkerhetskorrigeringar, vilket innebär att användare kan kringgå den här uppdateringen om de vill ha den här punkten.

Jag använder min iPhone mycket, så jag märker problem med batterilivslängden ganska snabbt. Jag övervakar också regelbundet dess energiförbrukning (ja, det är så irriterande som det låter), och jag har inte märkt någon ökning av batteriförbrukningen på någon av mina enheter. Med tanke på att min skärmvisningstid har ökat är batteriets livslängd och prestanda bra i iOS 13.6.1.

Kamera-appen verkar lite långsammare än tidigare

När det gäller prestanda och stabilitet märkte jag att Camera-appen verkar lite långsammare än tidigare, vilket är konstigt. När det gäller stabilitet ser det bra ut, men iOS 13 har varit stabil ett tag nu. Så om du har hållit på tills dess, säger jag att du ska gå för det. IOS 13.6.1-uppdateringen är cirka 110 MB (beroende på vilken enhet du installerar den på), och du kan ta den nu genom att gå till Inställningar> Allmänt> Programuppdatering.

Källa: ZDNet.com