Intel+NUC+gallery+1-3

Skull Canyon NUC: Intels mini-PC är ganska original!

Officiellt kallad NUC NUC6i7KYK (vilket är objektivt komplicerat att komma ihåg), Intels kraftfulla nya mini-dator är lite av en “upprorisk” konstighet i sinnet, vilket utan tvekan förklarar varför Intel har prydt fallet med den här lilla datorn. konventionell med en pirats skalle. Utrustad som standard meden 2,6 GHz fyrkärnig i7-6770HQ-processor, av Trådlös, en Ethernet-port, kort Intel HD Audio och Iris Pro 580, Skull Canyon (dess namn lättare att komma ihåg) är inte nöjd med att vara ganska liten och kraftfull, eftersom den också mycket lätt kan öppnas som en burk sardin (eller nästan), vilket gör att du kan installera din egen SSD-disk liksom ditt eget RAM-minne (Skull Canyon saknar verkligen dessa två komponenter).

Intel + NUC + galleri + 1-3

Mini-PC: n har också en kortport microSD, en jack, två portar USB 3.0 (en av dem kan användas för att söka efter externa enheter), en port HDMI, av en Thunderbolt 3 / UBC-C, av en Mini Display Port och Gigabit Ethernet; samma sak … I ett så litet utrymme (PC: n är varken större eller bredare än en medelstor bok) är det alltid en liten teknisk prestation att lägga så många saker.

Intel + NUC + galleri + 5

Skull Canyon har i slutändan bara en verklig brist, dess pris, för vid 600 dollar, utan Windows 10 (som måste installeras med en USB-nyckel), utan SSD-disk och utan RAM, är det likväl ett kärt uppror mot formatering och “alla samma”.